“Sjöunderrättelser”

”Den där drängen Du hade var en stor drös, nu har han
gjort dottern min med barn.”

”Jag håller med, hos mig hade han sönder en grep.”

Bilden är tagen av Sebastian Wilhelm Zurich

Jag tackar Sebastian för tillståndet att få använda hans bild över den tidigare omtalade Hasslöbron. Mina bilder av denna passage ligger på dia. Sebastian talar och skriver en utmärkt svenska och har beseglat ostkusten samt vandrat Kungsleden. Han har lovat att komma tillbaka till vårt vackra landskap.

Helgen i Matvik var härlig med perfekt väder för båtutrustning. Anemone har börjat trafiken i skärgården men bara på fredag och söndag (se bild i tidigare inlägg).

På torsdag glider skönheten förhoppningsvis i sitt rätta element. Härligt, men det är väl antagligen för tidigt att beskåda sådana skönheter som i nedanstående bild. Den som väntar på något gott….

Anders Zorn 1860-1920 Röd sand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *