Populär Tärnöbrygga blir avgiftsbelagd????


Ryktet säger att det kommer att införas avgift för de båtar som besöker den populära “Seglarbryggan” vid östra delen av Tärnö. Förklaringen till detta skulle vara att kommunen planerar att uppföra dusch och wc vid denna brygga.

Förvaltningen av Joppö fyr har övertagits av Hällaryds skärgårdsförening. Tidigare var det Matvik-Tärnö linjen som stod för management av denna skärgårdsfyr.

Det var en underbar måndagskväll i Matvik. Solen sken och en fiskebåt blev tydligen så bländad att han körde på en förtöjningsstolpe. Turligt nog hade den ordinarie båtplatsinnehavaren någon timme tidigare torrsatt. För övrigt rådde bleke och stjärnhimlen speglade sig i vattnet. Det var dejligt!

Marknadsföringsresa på västkusten stundar i morgon.

GMY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *