Sjöunderrättelser


Bild från Harö i början av maj.

Från Blekinges skärgårdshorisont kan vidare meddelas att det troligen inte blir någon restaurang eller kiosk i Matvik denna sommar. Björn Rimérs bygge är överklagat av en enl. uppgift avlägset boende granne varför arbetet ligger nere.

Morgan Rennemark från Båtbolaget har lämnat Karön-Ekenäs och även Gästhamnen i Karlskrona- tråkigt tycker jag som haft angenäma affärsförbindelser med denne entreprenör. Karön-Ekenäs drivs nu av de två kvarvarande ägarna Niclas Platow och Joakim Bengtsson.
Hade en fin segling från Matvik till Karlskrona. Sålde fem ex under seglingen till en kund som var väldigt entusiastisk över skrifterna som behandlade hans sommarskärgård. Skulle ge nästan hela släkten den som gåva. Bra initiativ smiley Dessutom beställde en svenska också via mail två tyska ex.
En lönsam segling. Navigare necesse est!
För övrigt kan meddelas att färre ex än vad en normal person har fingrar på en hand finns på förlaget. Som tur är så har mina trevliga återförsäljare ett antal i sina lager. Tackel & Tåg i Ystad, Arken Marin i Karlshamn, Bokhörnan i Karlskrona, Kamms på Saltö och Baltic i Kalmar vet jag säkert att de har ett antal. Om Lundins och Antikvariat Bode I Karlshamn och Ronneby Bokhandel har något vet jag inte säkert.

Nästa gång hörs vi förhoppningsvis från Utklippan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *