Sjöunderrättelser


Detta är inte Blekinges tre landstingsråd som badar vid Utklippan, vilket någon trodde.

Jag lovade att i mitt nästa inlägg ha en redogörelse för Gunnön men jag måste i stället tipsa om en artikel i lördagens Sydöstran. Artikeln handlar om Lennart Paulsson, utan vars hjälp “Natur- och gästhamnar i Blekinge” inte hade nått den framgång skrifterna haft.
Gå in på adressen:
http://www.sydostran.se/index.92659—1.html

Du kan också söka i Sydöstrans arkiv. Sök på Lennart Paulsson och Du får upp “Den gamle och havet”.
Tidningen Båtliv hade i senaste numret en recension av den nya upplagan av Sölvesborg-Gö. Beställningar trillar in från hela landet. Måste avbryta resan runt Öresund för att kunna leverera. Kärt besvär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *